Retourneren

Retourneren

Wilt u een bestelling annuleren of retourneren?
Het annuleren van een bestelling is kosteloos, mits de bestelling nog niet verzonden is.

Voordat u een product gaat retourneren moet u hiervan binnen de termijn van 14 dagen na aflevering schriftelijk melding van maken bij blueface.nl. U ontvangt dan het EU retourformulier. Retourzendingen zonder ingevuld retourformulier worden niet in behandeling genomen.


Retourneren en afkoelperiode
U heeft het recht om de koop binnen 14 dagen na het ontvangst van de bestelling kosteloos te ontbinden. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde artikelen en artikelen die om hygiënische redenen niet teruggestuurd kunnen worden.

De producten die u wilt retourneren moeten in nieuwstaat zijn en in de originele verpakking zitten (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie). Indien de producten zijn gebruikt of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, brengt blueface.nl waardevermindering in rekening.

U bent verplicht om een retourzending binnen 14 dagen terug te sturen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. U dient aan te tonen dat de producten binnen 14 dagen zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. De terugbetaling van de aankoopsom van het geretourneerde product zal binnen 14 dagen plaatsvinden.